|
|
פסטו ארוגולה ושקדים |
מרכיבים :
|
צרור גדול של ארוגולה (רוקט)
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס שקדים לא קלויים
4 שיני שום
מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים בסיר מים עם מעט מלח, ומביאים לרתיחה.
•
מכניסים את הארוגולה למים למשך כ- 30 שניות, ומוציאים אותה לקערה של מים עם קרח על מנת שתשמור על צבעה.
•
סוחטים את העלים ממים ומכניסים לבלנדר.
•
מוסיפים 4 שיני שום, 1/3 כוס שקדים טריים, 1/3 כוס שמן ומלח לפי טעם.
•
מפעילים את הבלנדר בפולסים קצרים כ- 10 שניות, עוצרים ומגרדים את הדפנות עם מרית וממשיכים עוד 10 שניות.
•
לא מומלץ לערבב יותר מדי כי השמן ישבר.
•
מגישים עם בשר עוף או דגים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|