חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פסטו ארוגולה ושקדים
צרור גדול של ארוגולה (רוקט)
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס שקדים לא קלויים
4 שיני שום
מלח
• שמים בסיר מים עם מעט מלח, ומביאים לרתיחה.
• מכניסים את הארוגולה למים למשך כ- 30 שניות, ומוציאים אותה לקערה של מים עם קרח על מנת שתשמור על צבעה.
• סוחטים את העלים ממים ומכניסים לבלנדר.
• מוסיפים 4 שיני שום, 1/3 כוס שקדים טריים, 1/3 כוס שמן ומלח לפי טעם.
• מפעילים את הבלנדר בפולסים קצרים כ- 10 שניות, עוצרים ומגרדים את הדפנות עם מרית וממשיכים עוד 10 שניות.
• לא מומלץ לערבב יותר מדי כי השמן ישבר.
• מגישים עם בשר עוף או דגים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים