חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צלי בקר בסיר כבד
1 קילו ו-350 גר' בשר צלי -כתף או פילה מדומה
1 בצל גדול
4 עגבניות
225 גר' גזר גמדי או רגיל
1 פלפל אדום
450 גר פטריות שמפניון
2 שורש לפת
2 כפות טפיוקה אינסטנט
1/2 כוס פירורי לחם
2 כוסות יין אדום
מלח ופלפל
• 225 גר' בצלי פנינה
• מחממים תנור ל- 160 מעלות.
• חותכים את הבשר לקוביות ומכניסים לקדרה כבדה שמתאימה לתנור.
• חותכים את הבצל לקוביות ומוסיפים לסיר.
• חותכים את הפלפל האדום לרצועות ומוסיפים לסיר.
• מקלפים את הלפת, חותכים לקוביות ומוסיפים.
• שוטפים את הפטריות וחותכים אותן במרכז, חותכים גם את העגבניות לרבעים ומכניסים הכל לסיר.
• מוסיפים את הגזר הגמדי לסיר.
• מוסיפים מעל את פירורי הלחם ושתי כפות טפיוקה.
• מוסיפים כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל ואת 2 כוסות היין.
• מכניסים לתנור משך 4 שעות.
• כשמוציאים את הסיר מהתנור, מוסיפים את בצלצלי הפנינה ומערבבים.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים