|
|
פירה תפוחי אדמה ב- 60 שניות |
מרכיבים :
|
1 קילו תפוחי אדמה
מים לבישול
1/2 קופסת שמנת מתוקה
מעט שום קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות ומכניסים לסיר עם מים.
•
מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים עוד 30 דקות.
•
בודקים עם סכין האם תפוחי האדמה רכים.
•
מסננים את המים לכלי נפרד ומכניסים את תפוחי האדמה הרכים למיקסר.
•
מעבדים את תפוחי האדמה במיקסר, ומוסיפים ממי הבישול עד דרגת סמיכות מתאימה.
•
מוסיפים כחצי קופסה של שמנת מתוקה.
•
לפני הגשה ניתן להוסיף שום כתוש, פטרוזילה, שקדים או חרדל לבחירתכם.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|