|
|
פילה מוסר ים של מסעדת פורלין |
מרכיבים :
|
200 גר' פילה דג מוסר ים
מלח ופלפל
2 חופנים של עלי סלט בייבי
10 ענבים חצויים
5 פלחי אשכולית אדומה מקולפים
מלפפון מקולף חתוך לקוביות
2 צנונית אדומה חתוכה לפרוסות
מיץ מ-1/2 לימון
1 כף שמן זית
חופן נבטי חמניה או נבטים אחרים
|
לרוטב- 1/2 פלפל אדום קצוץ לקוביות
4 זיתים שחורים- זיתי קלמטה
1/2 עגבניה מקולפת חתוכה לקוביות
1/2 כוס שמן זית
1 כפית צנוברים
מלח
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית על אש בינונית, וצולים את הפילה (העור כלפי מטה) משך כמה דקות עד שמלבין.
•
בוזקים מלח ופלפל על הצד העליון של הדג, והופכים אותו לעוד דקה לפני שמוכן.
•
שמים בקערה את עלי הבייבי, עם מלפפון, צנוניות, ענבים, ואשכולית אדומה.
•
מערבבים ומוסיפים כף שמן זית, מיץ מחצי לימון, מלח ונבטים ומערבבים שוב.
•
לרוטב לדג: מערבבים את הפלפל האדום (גמבה), עם זיתי הקלמטה, העגבניה, הצנוברים, 1/2 כוס שמן זית ומלח.
•
מערבבים את הרוטב היטב.
•
מגישים את דג המוסר עם הסלט בצד והרוטב מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|