חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק חרירה מרוקאי
2 עגבניות מקולפות מרוסקות
1 בצל קצוץ
1/3 כוס כוסברה קצוצה
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות חמאה או מרגרינה
3 כפיות מלח
1 כפית אבקת ג'ינג'ר
1/2 כפית פלפל
1 קופסת שימורים של חומוס
• 1/2 כוס עדשים חומות מושרות במים לשעה
• 1/3 כוס איטריות ורמיצלי (איטריות קדאיף דקיקות)
• 1/3 כוס קמח
• 2 ליטר מים
• 2 כפות שמן
• 150 גר' בשר צלי חתוך לקוביות- למרק בשרי (לא חובה).
• מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני, ומוסיפים את הבצל.
• כשהבצל מזהיב מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים.
• מוסיפים את גבעול הסלרי, את הפטרוזיליה ואת הכוסברה ומערבבים היטב.
• מוסיפים את העדשים, את המרגרינה, ג'ינג'ר, מלח ופלפל.
• למרק בשרי- מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו מכל הצדדים לפני הוספת הנוזלים (לא חובה).
• מוסיפים שני ליטר מים, מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים על חום בינוני משך 45 דקות, ומערבבים מידי פעם.
• אחרי 45 דקות מוסיפים את החומוס ואת רסק העגבניות.
• מערבבים את הקמח עם 1/2 כוס מים ליצירת עיסה חלקה, ומוסיפים למרק.
• מוסיפים את האיטריות ומבשלים עוד 10 דקות.
• מגישים עם תמרים.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים