חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צלעות טלה ברוטב יין אדום ורימונים
2 צלעות טלה
1 כוס מיץ רימונים
1/4 כוס יין אדום
שמן זית
מלח ופלפל
גרדת קליפת לימון
1 כפית רוזמרין קצוץ
1 צרור אספרגוס
50 גר' מרגרינה צמחית
• מושחים את צלעות הטלה בשמן זית ובוזקים מעל מלח ופלפל.
• מניחים את הצלעות על גריל בחום גבוה כ-2 דקות מכל צד.
• מורידים את האש וממשיכים לצלות עד למידה הרצויה.
• שמים בסיר על האש את מיץ הרימונים ואת היין ומצמצמים תוך ערבוב עד שנותרת מחצית מהכמות.
• שמים את האספרגוס על הגריל וצולים כמה דקות עד שרואים סימני חריכה.
• כשהרוטב מצומצם בחצי, מוסיפים לו גרידת לימון ורוזמרין קצוץ, ומבשלים עוד 4 דקות.
• מכבים את האש, מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמסה כליל.
• שמים את הרוטב על צלחת, מעליו את האספרגוס ומעל את צלעות הטלה.
• מעטרים בגבעול רוזמרין.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים