חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חזה אווז ברוטב רימונים
1 כוס מיץ רימונים
1 כוס יין אדום
כמה עלי דפנה
כמה עלי מרווה
1 בצל שאלוט קצוץ
1 חזה אווז עם העור ורצוי גם עם עצם
מלח ופלפל גרוס
שמן טיגון
1 כפית קורנפלור
• מכינים מרינדה ממיץ הרימונים, יין אדום, סירופ גרנדין, עלי דפנה, עלי מרווה ובצל שאלוט קצוץ.
• משרים את חזה האווז במרינדה משך לילה במקרר.
• מוציאים את חזה האווז וחורצים עליו (על העור) כמה פסים אלכסוניים באמצעות סכין חד.
• מוסיפים פלפל גרוס עבה ומלח.
• מחממים מחבת על חום גבוה עם מעט שמן ומטגנים כ- 5 דקות.
• הופכים את האווז ומורידים לאש בינונית. צולים עוד 5 דקות.
• מוציאים את חזה האווז מהמחבת לצלחת הגשה, מצננים 5 דקות ופורסים לפרוסות דקות.
• מומלץ לבשל את הרוטב בו השרינו את האווז עד שהוא מצטמצם בחצי ולהוסיף מעל (לא חובה).
• להסמכת הרוטב מוסיפים כפית קורנפלור מעורבבת עם כף מים.
• מגישים את האווז חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים