|
|
|
מרק אפונה ונקניק האם |
|
מרכיבים :
|
|
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 בצל לבן קצוץ
מלח פלפל
2 כוסות אפונה ירוקה יבשה למרק
נקניק האם חתוך בקוביות
4 כוסות ציר עוף
כפית אורגנו יבש
2 ענפי טימין טרי
|
|
|
|
אופן הכנה :
|
•מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עם הגזר. מוסיפים מלח ופלפל וניתן להוסיף גם שום לחובבי הטעם.
•
מוסיפים את האפונה היבשה ואת הנקניק, ועוד 4 כוסות ציר עוף משובח.
מוסיפים את האורגנו (השף מציין שיש להקפיד במתכון זה על אורגנו יבש), ואת הטימין אותו ניתן להכניס לשקית תה ריקה או פשוט לדוג בסוף הבישול.
•
מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה. מבשלים עוד כ- 40 דקות עד שהאפונה מתפוררת לחלוטין. שולים את הטימין ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|