|
|
תחתיות ארטישוק עם קינואה ורימונים |
מרכיבים :
|
1 כוס קינואה
2 כוסות מיץ תפוזים
שמן זית
1 חופן רימונים
מלח ופלפל
תרכיז רימונים
ענף טימין
בצל ירוק לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• מברישים את תחתיות הארטישוק בשמן זית ומשחימים קלות בתנור (7-10 דקות בחום גבוה).
•
מבשלים כוס קינואה בשתי כוסות מיץ תפוזים (כפי שמכינים אורז).
•
כשהקינואה מוכנה, מעבירים אותה למחבת עם שמן זית, פלפל ומלח גס ומקפיצים עם חופן גרגירי רימונים.
•
ממלאים את תחתית הארטישוק בתערובת הקינואה.
•
מקשטים את הצלחת בשמן זית, מעט מיץ רימונים, גרגרי רימונים, ענף טימין ובצל ירוק.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|