חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק בשר שעועית עשיר
1 ו-1/2 קילו בשר צלי כתף או פילה מדומה
1 כף תבלין פרובנס - הרב דה פרובאנס
סלסלת שעועית ירוקה חתוכה לרצועות
שמן לטיגון
2 ליטר ציר בקר
2 כוסות יין לבן
6 גזרים חתוכים לקוביות
צרור סלרי עלים (רק הגבעולים) חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות
סלסלת פטריות חתוכות לקוביות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
• 1 כפית טימין יבש
• 1 כפית בזיליקום יבש
• מלח ופלפל
• 1 קופסה עגבניות מרוסקות
• מנקים את הבשר מהשומן וחותכים אותו לקוביות בינוניות.
• מפזרים על הבשר מלח ופלפל שחור גרוס ותערובת תבלינים לבחירתכם (מומלץ להשתמש בתבלין פרובנס).
• מחממים סיר על אש גבוהה עם מעט שמן צמחי ומקפיצים את הבשר עד השחמה.
• מוציאים את הבשר לסיר נפרד, מוסיפים לו ליטר מים, ליטר ציר בשר ו2- כוסות יין לבן.
• מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים כ- שעתיים.
• חותכים את הירקות לקוביות.
• מחממים את הסיר שבו הקפצנו את הבשר ומקפיצים את הגזר, סלרי, בצל ופטריות יחד עם מלח פלפל טימין ובזיליקום, כ- 15 דקות.
• מוסיפים לסיר עוד ליטר ציר בשר, ומאחדים את סיר הבשר עם סיר הירקות.
• מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד שעה עם מכסה סגור.
• אחרי שעה, מוסיפים קופסת עגבניות מרוסקות ואת השעועית הירוקה.
• מערבבים, מבשלים עוד 10 דקות ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים