|
|
בננות מטוגנות |
מרכיבים :
|
60 גר' חמאה
5 בננות
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס ברנדי
קורט מלח
קורט קינמון
1/2 כוס שמנת מתוקה
|
|
אופן הכנה :
|
• ממיסים את החמאה על מחבת בחום בינוני.
•
כשהחמאה נמסה מכניסים פנימה את הבננות, חתוכות לחצי לאורכן.
•
נותנים לבננות לספוג מעט חמאה ומוסיפים את הסוכר החום.
•
ממשיכים לבשל את הסוכר עד שהוא נמס ונוזלי לחלוטין.
•
מוסיפים פנימה את הברנדי ומציתים את המחבת (אם מדובר במנה לילדים, אפשר לוותר על הברנדי).
•
אחרי כדקה מוסיפים שמנת מתוקה שמכבה את האש וממשיכים לאדות עוד שתי דקות.
•
מוסיפים קורט מלח וקורט קינמון, מערבבים עוד 2 דקות ומוציאים מהמחבת.
•
מגישים עם גלידה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|