|
|
שרימפס ברוטב חמאה ולימון |
מרכיבים :
|
450 גר' שרימפס סקאמפי חצויים לשנים (לאורך)
1/4 כוס חמאה
3 בצלים ירוקים חתוכים דק
3 שיני שום
1/4 כוס מיץ לימון
גרדת קליפה מלימון אחד
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית טבסקו או רוטב חריף אחר
240 גר' נודלס (שערות מלאכים)
מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים את החמאה במחבת.
•
כשהחמאה נמסה מוסיפים את הבצל הירוק, 3 שיני שום קצוצות, וגרדת קליפת לימון.
•
מערבבים כ- 1/2 דקה ומוסיפים מיץ לימון ומלח.
•
מצמצמים את הרוטב משך 3 דקות ואז מוסיפים את השרימפס.
•
מקפיצים את השרימפס 2 דקות ומוסיפים מעט טבסקו או רוטב חריף.
•
מקפיצים עוד דקה, מכבים את האש ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
•
מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה.
•
מגישים את השרימפס על גבי הפסטה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|