חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אגרול פיליפיני
450 גר' בשר טחון (בשר לבן או אדום)
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות רוטב סויה
2 ביצים טרופות
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 גזר מגורד
1 בצל קטן קצוץ
1/2 כוס אפונה ירוקה
5 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח 1-1/2 כפית פלפל
1/2 כוס צימוקים
• עלי אגרול מוכנים
• 1 ביצה טרופה
• שמן לטיגון עמוק
• שמים בקערה 1/4 כוס כוסברה עם בשר קצוץ, שום קצוץ, מלח ופלפל, 2 כפות רוטב סויה, 2 ביצים טרופות, 1/2 כוס צימוקים ו- 1/2 כוס אפונה.
• מוסיפים גם את הסלרי הגזר והבצל הקצוצים ומערבבים היטב.
• מניחים את הבשר בצד משך 45 דקות כדי שיספוג את הטעמים.
• מניחים עלה אגרול על משטח עבודה, מניחים במרכז כף או שתים מהתערובת ומגלגלים לאגרול.
• מדביקים את פינת האגרול עם ביצה טרופה על מנת שלא יפתח בטיגון.
• מטגנים את האגרולס משך כ- 5 דקות בשמן עמוק.
• מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים