| 
 
 | |  | 
    
  
      
	לחץ להדפסת המתכון
		| 
                            | אגרול פיליפיני | 
              | 
                    | מרכיבים : |  
                    | 
                     450 גר' בשר טחון (בשר לבן או אדום)
           1/4 כוס כוסברה קצוצה 
                     2 כפות רוטב סויה
                       
                       2 ביצים טרופות
                      
                         2 גבעולי סלרי קצוצים
                   
                     
                      1 גזר מגורד
                    
                     1 בצל קטן קצוץ
                 
                      
                     1/2 כוס אפונה ירוקה
                  
                     5 שיני שום קצוצות
                  
                      1 כפית מלח 1-1/2 כפית פלפל
                     |  
                    | 1/2 כוס צימוקים •
עלי אגרול מוכנים
 •
1 ביצה טרופה
 •
שמן לטיגון עמוק
 |  | אופן הכנה : |  
                    | • שמים בקערה 1/4 כוס כוסברה עם בשר קצוץ, שום קצוץ, מלח ופלפל, 2 כפות רוטב סויה, 2 ביצים טרופות, 1/2 כוס צימוקים ו- 1/2 כוס אפונה. •  
מוסיפים גם את הסלרי הגזר והבצל הקצוצים ומערבבים היטב.
 • 
מניחים את הבשר בצד משך 45 דקות כדי שיספוג את הטעמים.
 • 
מניחים עלה אגרול על משטח עבודה, מניחים במרכז כף או שתים מהתערובת ומגלגלים לאגרול.
 • 
מדביקים את פינת האגרול עם ביצה טרופה על מנת שלא יפתח בטיגון.
 • 
מטגנים את האגרולס משך כ- 5 דקות בשמן עמוק.
 • 
מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.
 • 
בתאבון.
 |  | 
 |  |   Rotev.co.il-מתכונים בוידאו | 
 
 |