חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סטייק אנטריקוט בברנדי
1 נתח אנטריקוט מיושן היטב - 250-300 גר'
1 כף פלפל גרוס עבה
מלח
1/3 כוס ברנדי
1 כוס שמנת מתוקה
1 כף חמאה
1 כף שמן זית
• בוחרים סטייק מיושן היטב ומורידים חלק מהשומן.
• מניחים לסטייק להגיע לטמפרטורת החדר (כשעה מחוץ למקרר).
• מפזרים כף פלפל גרוס עבה על גבי צלחת וטובלים את כל הסטייק בפלפל.
• מפזרים מעל מלח.
• מחממים מחבת על אש בינונית עם כף חמאה וכף שמן זית.
• כשהחמאה נמסה מכניסים את הסטייק ומניחים לו משך 4 דקות.
• אחרי 4 דקות הופכים את הסטייק לצד השני ומטגנים עוד 4 דקות.
• מוציאים את הסטייק לצלחת, ושמים מעל הייר כסף לא מהודק.
• מוסיפים למחבת את הברנדי ומדליקים אותו לכמה שניות עד שנכבה.
• מוסיפים למחבת את השמנת ומביאים לרתיחה.
• מורידים את האש ומצמצמים משך 5 דקות.
• מגישים את הסטייק עם אספרגוס או כל תוספת כרצונכם ושופכים את הרוטב מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים