|
|
תמרים ממולאים בנוסח מרוקו |
מרכיבים :
|
100 גר' שקדים מולבנים
50 גר' אבקת סוכר
מי זהר לפי הצורך
4 צבעי מאכל לפי בחירתכם
|
|
אופן הכנה :
|
• טוחנים את השקדים המולבנים יחד עם אבקת הסוכר, עד קבלת מרקם של חול רטוב.
•
מוסיפים לתערובת מי זהר בכמות שתאפשר יצירת בצק מרציפן.
•
במידה והבצק לא נקשר מוסיפים עוד מי זוהר עד קבלת המרקם הרצוי.
•
מחלקים את המרציפן ל-4 חתיכות, מוסיפים לכל חתיכה צבע מאכל כרצונכם ומעבדים לכדור צבעוני.
•
כשכל בצק המרציפן מוכן, מגלענים את ה
תמרים
עם סכין קטנה וממלאים אותן במרציפן.
•
תוקעים במרכז כל תמר 1/2 אגוז מלך שלם.
•
מסדרים את התמרים הממולאים על מנג'טים יפים מנייר ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|