חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תמרים ממולאים בנוסח מרוקו
100 גר' שקדים מולבנים
50 גר' אבקת סוכר
מי זהר לפי הצורך
4 צבעי מאכל לפי בחירתכם
500 גר' תמר מג'הול מיובשים
1 כוס אגוזי מלך שלמים
• טוחנים את השקדים המולבנים יחד עם אבקת הסוכר, עד קבלת מרקם של חול רטוב.
• מוסיפים לתערובת מי זהר בכמות שתאפשר יצירת בצק מרציפן.
• במידה והבצק לא נקשר מוסיפים עוד מי זוהר עד קבלת המרקם הרצוי.
• מחלקים את המרציפן ל-4 חתיכות, מוסיפים לכל חתיכה צבע מאכל כרצונכם ומעבדים לכדור צבעוני.
• כשכל בצק המרציפן מוכן, מגלענים את ה תמרים עם סכין קטנה וממלאים אותן במרציפן.
• תוקעים במרכז כל תמר 1/2 אגוז מלך שלם.
• מסדרים את התמרים הממולאים על מנג'טים יפים מנייר ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים