|
|
כריכי עגבניות ואבוקדו |
מרכיבים :
|
לחם דגנים משובח
אבוקדו רך
עגבניות קשות
חמאה
רוקט (ארוגולה) או גרגיר נחלים
לקט עלים ירוקים וחסה
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• לוקחים פרוסות לחם דגנים משובח,ומחממים בתנור עד שנעשה פריך (לא להגיע להשחמה).
•
פורסים את האבוקדו לפרוסות בצורת מניפה.
•
קוצצים רוקט מוסיפים לחמאה ומערבבים. מורחים את החמאה על הלחם.
•
עורמים על הלחם מעט עלים ירוקים, מניחים מעל את מניפת האבוקדו וכמה פרוסות עגבניות בעובי חצי סנטימטר.
•
מוסיפים מלח ופלפל, חותכים במרכז ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|