חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף בסגנון מרוקאי
1 עוף שלם נקי - 2 קילו
1 כוס עגבניות מרוסקות (450 גר')
1 בצל מגורד (בפומפייה)
2 כפות לימון כבוש עם קליפה חתוך לקוביות קטנות (מתכון מצורף)
1 כף שום כתוש
1 כפית זעפרן
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת קינמון
1 מקל קינמון
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית מלח
• 1 כפית כורכום
• 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
• 2 כפות כוסברה קצוצה
• 1/4 כוס שמן זית
• 1/2 כפית מרגרינה
• 100 גר' זיתים ירוקים
• מחממים סיר עם 1/4 כוס שמן זית ומטגנים את הבצל המרוסק יחד עם העגבניות המרוסקות.
• מערבבים ומוסיפים 1/2 כפית מרגרינה, כף שום כתוש, לימון משומר קצוץ וכל התבלינים.
• מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים משך כמה דקות.
• מכניסים את העוף לסיר ומצפים אותו מכל צדדיו בתערובת שבסיר.
• מוסיפים 3/4 כוס מים, מכסים עם מכסה ומאדים משך 30 דקות.
• מוציאים את העוף מהסיר לרשת, ומניחים משך 10 דקות על מנת שיגיר נוזלים.
• מכניסים את העוף (לבד) לתבנית, וצולים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות משך עוד כ- 10 דקות מכל צד - עד הזהבה.
• מוסיפים את הזיתים לרוטב בסיר ומצמצמים עוד 10 דקות עד שהרוטב מסמיך.
• מוציאים את העוף מהתנור, מגישים עם הרוטב ועם עיטור של לימונים כבושים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים