חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כרוב ממולא - מלפוף מחשי
1 ראש כרוב שלם
450 גר' בשר טחון
1 כוס אורז לבן ארוך
3 כפות שום כתוש
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס
1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (960 גר')
2 כפיות מנטה יבשה או נענע
1/3 כוס מיץ לימון
3 כפות מרגרינה
• חותכים את ליבת הכרוב בעזרת סכין חדה וארוכה, ומבשלים את כל ראש הכרוב במים חמים משך כ- 40 דקות על חום נמוך, עד שהעלים נפרדים.
• מוציאים את הכרוב מהמים ומניחים בצד.
• מערבבים בקערה את האורז הלבן (לא מבושל רק שטוף), עם הבשר הטחון, כף שום קצוץ, כפית מלח ו- 1/2 כפית פלפל שחור.
• לוקחים את עלי הכרוב, מורידים שכבה דקה מהגבעול המרכזי על מנת שהעלה יתיישר.
• מניחים עלה שלם על תחתית הסיר למניעת הדבקות.
• לוקחים את עלי הכרוב ומסדרים על משטח עבודה.
• מניחים במרכז כל עלה כמה כפות של תערובת אורז ובשר וסוגרים לשקית סגורה.
• מניחים שכבה של כרובים ממולאים בתוך הסיר.
• מסדרים מעליהם עוד מעט מהשום הכתוש שנותר, נענע וחתיכות מרגרינה.
• מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומניחים עוד שכבת כרובים ממולאים, יחד עם שום מנטה ועוד מרוטב העגבניות.
• כשהסיר מלא, מכסים את הכרובים עם צלחת כדי שלא יפתחו בבישול ומוסיפים 1/3 כוס מיץ לימון.
• מכסים את הסיר ומבשלים כ- 40 דקות על חום בינוני נמוך.
• כשהבישול מסתיים, מצננים משך כ- 15 דקות ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים