חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בורגול עם נודלס
1 כוס בצל קצוץ
3 כפות חמאה או מרגרינה
1 כוס בורגול
1 כוס איטריות מרק דקות
1 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1 קוביית מרק עוף או ירקות
4 כוסות מים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
•ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר על אש בינונית.
• מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהבצל מזהיב, כ-5 דקות.
• מוסיפים את האיטריות ומערבבים כ-3 דקות עד שהאיטריות שמשחימות מעט.
• מוסיפים את הבורגול, מערבבים ומוסיפים 4 כוסות מים.
• מוסיפים את המלח, הקינמון ואת קוביית המרק.
• מביאים לרתיחה, מורידים את האש לאש נמוכה מאוד, מכסים ומבשלים כ- 30 עד 40 דקות או עד שהבורגול רך.
• מסירים מהאש ו"פותחים" את התבשיל עם מזלג.
• מעטרים בפטרוזיליה ומגישים עם יוגורט, סלט או עוף.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים