חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
נודלס עוף וירקות מוקפץ
1 חזה עוף חתוך לקוביות
3 בצל ירוק חתוך לרצועות
1 כוס לקט ירקות להקפצה
1 שן שום קצוצה
1/4 כפית פתיתי צ'ילי יבש
2 חבילות של נודלס רומן או 2 כוסות אורז מבושל
לרוטב: 1/2 כוס ציר עוף או מרק עוף
1 כף קורנפלור
1 כף סוכר
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צדפות (כשר על בסיס דגים)
• 1/4 כוס שמן לטיגון
• מערבבים את חומרי הרוטב - מוסיפים לציר העוף את הקורנפלור, כף סוכר, 2 כפות רוטב סויה ושתי כפות רוטב צדפות.
• מערבבים עד שכל החומרים נמסים.
• מחממים 1/4 כוס שמן צמחי בווק או מחבת ומטגנים את העוף עד הלבנה.
• כשהעוף מולבן אך עדיין לא עשוי לחלוטין (כ- 3/4 מהדרך), מוציאים מהמחבת ומסננים את השמן החוצה.
• משאירים מעט מהשמן על המחבת ומוסיפים את השום עם פתיתי הצ'ילי.
• מוסיפים למחבת את לקט הירקות ו-3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות.
• מאדים כ-3 דקות ומחזירים את העוף למחבת.
• מוסיפים את הרוטב ומטגנים כדקה עד הסמכה.
• מכינים את הנודלס או האורז לפי הוראות הכנה, ומתבלים בלקט התבלינים המוכן או פשוט במלח ופלפל.
• מניחים את הנודלס על צלחת ושופכים מעל את העוף המוקפץ.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים