|
|
מרק בורשט טבעוני |
מרכיבים :
|
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
2 גבעולי כרישה קצוצים דק
2 גזרים מגורדים בפומפיה
2 שורש סלק מגורד עם קליפה
כף אבקת מרק ירקות
100 גר' טופו מגורד
מיץ מחצי לימון
כף חומץ תפוחים
מלח ופלפל
|
חופן שמיר קצוץ
•
שמן זית
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר עם מעט שמן זית ומטנים את הבצל והשום עד שקיפות.
•
מוסיפים את הגזר והכרישה ומערבבים. מאדים כ- 3 דקות.
•
מוסיפים את הסלק המגורר ומאדים עוד מספר דקות.
•
מוסיפים את אבקת המרק וליטר וחצי מים. אם אבקת המרק אינה מלוחה מספיק, מוסיפים גם מלח לפי טעם.
•
מבשלים על אש בינונית נמוכה כשעה וחצי.
•
אחרי שעה וחצי מעבדים את המרק במעבד המזון או עם בלנדר ידני לעיסה חלקה.
•
במקביל, מעבדים במעבד המזון את הטופו המגורד, עם מיץ הלימון והחומץ, לעיסה חלקה.
•
מוסיפים שמיר מלח ופלפל וכף שמן זית ומעבדים שנית עד שמתקבל מרקם של שמנת.
•
מגישים את המרק עם כף מעיסת הטופו ומעטרים בענף שמיר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|