חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פסטו אמיתי
2 כוסות עלי בזיליקום
4 שיני שום
1/2 כוס צנוברים
3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח ים טחון לפי טעם
1 כוס שמן זית משובח
פלפל שחור גרוס
•קולים את הצנוברים על מחבת חם משך כדקה עד הזהבה.
• שמים במעבד המזון את עלי הבזיליקום, השום והצנוברים.
• מעבדים בפולסים קצרים משך כדקה ומנקים את הדפנות עם לקקן על מנת שלא ישארו גושים לא מעובדים.
• מוסיפים את גבינת הפרמזן ומלח ים (או רגיל).
• מוסיפים את שמן הזית באיטיות, מעט בכל פעם תוך ערבול עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. (בין כוס לכוס וחצי שמן).
• מוסיפים פלפל גרוס ועוד מלח עם יש צורך, ומוסיפים לפסטה או לכל מאכל אחר.
• ניתן לשמור כשבוע במקרר או להקפיא.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים