|
|
פסטו אמיתי |
מרכיבים :
|
2 כוסות עלי בזיליקום
4 שיני שום
1/2 כוס צנוברים
3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח ים טחון לפי טעם
1 כוס שמן זית משובח
פלפל שחור גרוס
|
|
אופן הכנה :
|
•קולים את הצנוברים על מחבת חם משך כדקה עד הזהבה.
•
שמים במעבד המזון את עלי הבזיליקום, השום והצנוברים.
•
מעבדים בפולסים קצרים משך כדקה ומנקים את הדפנות עם לקקן על מנת שלא ישארו גושים לא מעובדים.
•
מוסיפים את גבינת הפרמזן ומלח ים (או רגיל).
•
מוסיפים את שמן הזית באיטיות, מעט בכל פעם תוך ערבול עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. (בין כוס לכוס וחצי שמן).
•
מוסיפים פלפל גרוס ועוד מלח עם יש צורך, ומוסיפים לפסטה או לכל מאכל אחר.
•
ניתן לשמור כשבוע במקרר או להקפיא.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|