חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שעועית ירוקה מוקפצת ביין שרי
צרור שעועית ירוקה טריה (כמות לשני סועדים)
1 שן שום קצוצה
1 כף חמאה
1/8 כוס יין שרי
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
1/4 כוס מלח ים
קערת מי קרח
• שוטפים את תרמילי השעועית וקוטמים את הקצוות.
• מרתיחים 6 כוסות מים עם 1/4 כוס מלח, זורקים פנימה את השעועית וחולטים כ- 5 דקות.
• מוציאים את השעועית ישר לתוך קערת מי קרח (מים עם קוביות קרח) על מנת להפסיק את הבישול ולשמור על הצבע הירוק היפה.
• מחממים מחבת עם כף שמן זית, ומוסיפים כף חמאה או מרגרינה.
• כשהחמאה נמסה, מכניסים את השום ואת השעועית ומקפיצים קלות כ- 3 דקות.
• מוסיפים את יין השרי ומבשלים עוד 2 דקות.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים