|
|
מרק קרם תפוח אדמה |
מרכיבים :
|
1 כף בזיליקום יבש
4 כפות חמאה
6 תפוחי אדמה אדומים בינונים חתוכים בקוביות (עם הקליפה)
2 גזר חתוך בקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום כתוש
2 כוסות שמנת מתוקה
6 כוסות ציר עוף (פרווה)
|
4 כפות רביכה לבנה להסמכת תבשילים (מתכון מצורף)
•
פלפל גרוס עבה
|
אופן הכנה :
|
• מחממים את החמאה בסיר, ומאדים יחד את הבצל, הגזר והסלרי.
•
כשהבצל מזהיב, מוסיפים את השום והבזיליקום, מערבבים ומטגנים כ- 3 דקות.
•
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים עוד 3 דקות.
•
מוזגים פנימה את ציר העוף, מביאים להרתחה ומבשלים כ- 20 דקות.
•
מוסיפים באופן מדורג - כף אחר כף, את רוטב הבשמל (הרביכה לבנה
להסמכה), וטורפים היטב כדי למנוע הווצרות גושים.
•
מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים ומאדים משך עוד 20 דקות.
•
מכבים את האש ושופכים פנימה את הגבינה המגורדת.
•
מערבבים היטב, מוסיפים פלפל גרוס עבה ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|