|
|
מרק דלעת חגיגי |
מרכיבים :
|
2 דלעות קטנות מתאימות להגשה
90 גר' קרוטונים בטעם שום
מלח ופלפל
גבעול טרגון
|
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את הדלעת סמוך לגבעול ליצירת קערה עם "מכסה".
•
מסלקים את פנים הדלעת והגרעינים, משאירים את "בשר" הדלעת.
•
ממלאים את הדלעת בשכבות של קרוטונים וגבינת גרוייר מגורדת.
•
ממלאים בשמנת הרזה עד הסוף ומוסיפים מלח ופלפל.
•
מוסיפים מעל גבעול טרגון, ומכסים עם "מכסה" הדלעת.
•
מכניסים את הדלעת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה וחצי.
•
מוציאים מהתנור, ומגרדים מעט מדפנות הדלעת לתוך המרק בעזרת כף ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|