חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב ספגטי בולונז
3 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כף בזיליקום יבש
2 כפות אורגנו יבש
450 גר' בשר טחון - או בשר הודו טחון
1/3 כוס יין שרי
840 מ"ל שימורי עגבניות מרוסקות
450 מ"ל רוטב עגבניות
180 מ"ל רסק עגבניות
עלי דפנה- 1 עלה
• מלח ופלפל לבן
• גבינת פרמזן להגשה (לא חובה)
• מחממים סיר עם שמן זית על אש גבוהה, ומאדים את הבצל עם השום כדקה.
• מוסיפים תיבול בזיליקום ואורגנו יבש ומערבבים כ-2 דקות.
• מוסיפים את ההודו הטחון (או בקר) לסיר, מערבבים ומפרידים כ- 5 דקות עד שכולו משנה צבע, ואז מוסיפים את יין השרי.
• מבשלים עוד דקה ומוסיפים העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ורסק העגבניות.
• מערבבים ומוסיפים עלה דפנה.
• מביאים לרתיחה, מורידים את האש לאש נמוכה, מוסיפים מלח ופלפל, סוגרים את המכסה ומאדים כ- 30 דקות.
• טועמים ומתקנים טעם. אם הרוטב חמוץ מדי מוסיפים כפית סוכר חום.
• מגישים עם ספגטי ופרמזן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים