חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק אפונה ירוקה
450 גר' אפונה ירוקה יבשה למרק
1/2 בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים לחצאי עיגול
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
1 עלה דפנה
1/4 כוס בייקון חתוך דק (אפשר להחליף באווז מעושן)
8 כוסות ציר עוף או ירקות
מלח ופלפל לבן
שמנת חמוצה להגשה (לא חובה)
3 כפות שמן זית
• שוטפים את האפונה הירוקה ומייבשים.
• מחממים בסיר 3 כפות שמן זית ומקפיצים את הבייקון כ- 3 דקות עד שנהיה פריך.
• מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והסלרי ומאדים כ-8 דקות.
• מוסיפים את האפונה ומערבבים עוד כדקה.
• מוסיפים את ציר העוף או הירקות ועלי דפנה.
• מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים כ- 45 דקות עם מכסה סגור.
• מוסיפים מלח ופלפל לבן, מוציאים את עלה הדפנה ומועכים את המרק עם מועך פירה.
• מעטרים בשמנת חמוצה או קרם פרש (אופציונאלי) ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים