| 
 
 | |  | 
    
  
      
	לחץ להדפסת המתכון
		| 
                            | סרדינים מטוגנים | 
              | 
                    | מרכיבים : |  
                    | 
                     450 גר' סרדינים טריים
           כוס קמח 
                     מלח ופלפל
                       
                       1 כף שמן זית
                      
                         1 כף חמאה
                   
                     
                      1 לימון
                    
                     פטרוזיליה לקישוט
                 
                      
                     
                  
                     
                  
                      
                     |  
                    |  |  | אופן הכנה : |  
                    | מנקים את הסרדינים ומשאירים אותם שלמים. (ניתן לבקש מהקצב). •  
מספיגים שאריות לחות מהסרדינים בעזרת נייר סופג, ובוזקים עליהם מלח.
 • 
מסדרים את הקמח בקערה שטוחה, טובלים את הסרדינים בקמח ומנערים את השאריות (כדי לא ישאר קמח שישרף בטיגון).
 • 
מסדרים את כל הסרדינים המצופים על צלחת.
 • 
מחממים מחבת טפלון עם כף שמן זית וכף חמאה.
 • 
כשהחמאה נמסה מטגנים את הסרדינים כדקה וחצי עד 2 דקות מכל צד.
 • 
מוציאים את הסרדינים לנייר סופג.
 • 
מגישים את הסרדינים עם לימון טרי בצד ומעטרים בפטרוזיליה.
 • 
ניתן גם לבזוק מעל פלפל שחור גרוס.
 • 
מגישים חם.
 • 
בתאבון.
 |  | 
 |  |   Rotev.co.il-מתכונים בוידאו | 
 
 |