חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כנפי עוף - באפלו ווינגס
20 כנפי עוף נקיות ויבשות
1 כוס קמח
1 כף פפריקה מעושנת
1/2 כוס רוטב חומץ פלפלים חריף
שמן בוטנים או קנולה לטיגון
מלח ופלפל
מקלות סלרי
מטבל לכנפי באפלו (ראה מתכון בהערות)
•מנגבים את כנפי העוף היטב על מנת שהתבלינים ידבקו בהם ובוזקים עליהם מלח ופלפל גרוס.
• מערבבים בקערה שטוחה את הקמח והפפריקה.
• ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית ומוסיפים לה חומץ קאיין.
• כשהחמאה נמסה מורידים מהאש.
• במקביל מחממים סיר או צ'יפסר עם שמן בוטנים (או קנולה).
• טובלים את כנפי העוף המתובלות בקמח עם הפפריקה ומטגנים בשמן רותח (עמוק) משך 12 דקות.
• מוציאים את הכנפיים מהאש ומנגבים על מגבות נייר.
• מערבבים את הכנפיים עם רוטב חומץ הפלפלים והחמאה.
• מגישים עם מיונז ועם מקלות סלרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים