חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בשר צלוי ברוטב בלסאמי
1 קילו נתח בשר צלי (כתף או פילה מדומה)
2 כוסות ציר בקר
1 כף קמח
מלח ופלפל
2 כפות שמן
2-4 כפות חומץ בלסמי
• לוקחים נתח גדול של בשר צ'אך, מנגבים היטב עם מגבת נייר ומפזרים מעל קמח. חשוב להשאיר שומן בקצוות הבשר על מנת לשמור על עסיסיותו.
• מחממים סיר כבד עם שמן לחום בינוני ו"סוגרים" את הבשר עד השחמה מכל צדדיו, בערך 4 דקות לכל צד כולל הקצוות).
• מוסיפים שתי כוסות ציר או נוזל אחר (מרק, מים, או אפילו בירה) עד כיסוי של כל הבשר.
• מוסיפים חומץ בלסמי, מלח ופלפל לפי טעם.
• מביאים את הצלי לרתיחה ומורידים את האש לבינונית נמוכה.
• מכסים את הסיר ומבשלים עד שהבשר מתרכך כשעה וחצי או שעתיים.
• מוציאים את הבשר.
• ממשיכים לצמצם את הרוטב על אש גבוהה עם מכסה פתוח עד שמצטמצם לחצי.
• מוסיפים לרוטב כף קמח או כף קורנפלור ומערבבים עד שמסמיך.
• פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים