חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בשר צלוי בעשבי תיבול
נתח של קילו וחצי בשר צלי (כתף או פילה מדומה)
מלח ופלפל
ענף טימין
1 ענף רוזמרין
3 שיני שום עם קליפה
1 עלה דפנה
2 כפות קמח
1/2 ליטר ציר בקר
5 גזרים חתוכים לקוביות
5 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
1 בצל חתוך לרבעים
• 2 שורש פטרוזליה חתוך לקוביות
• לוקחים נתח צלי בעובי 3 סנטימטר (לשאול בקצביה) ומפזרים עליו מלח ופלפל.
• מכניסים את הבשר לסיר עם מעט שמן וצולים על אש גבוהה כ-7-8 דקות מכל צד עד השחמה.
• מוציאים את הבשר, מורידים את האש ומוסיפים לסיר 2 כפות קמח.
• מערבבים עד שהקמח מתבשל ומשחים מעט בתוך השמן (לפחות 5-7 דקות).
• מוסיפים את ציר הבקר לסיר תוך ערבוב.
• מכניסים את הבשר הצלוי חזרה אל תוך הסיר.
• מוסיפים את השום עם הקליפה (יש לחרוץ בו חריצים מבעוד מועד).
• קושרים את עלי הדפנה הטימין והרוזמרין בצרור שניתן יהיה למשותו החוצה בתום הבישול, ומוסיפים לסיר.
• מכסים את הסיר מבשלים על אש קטנה משך שעתיים וחצי.
• כשעה לפני תום הבישול, מכניסים לסיר קוביות של גזר, שורש פטרוזליה, בצל וגבעולי סלארי.
• אחרי שעתיים וחצי, מוציאים את הבשר והירקות ומסננים מנוזלים.
• מחזירים רק את הנוזלים לאש קטנה עד שהם מצטמצמים בחצי והופכים לרוטב ארומטי.
• פורסים את הבשר, מחזירים את הירקות לחימום נוסף ושופכים את הרוטב עם הירקות על הבשר הפרוס.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים