חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פאי רועים או פשטידת רועים
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים ומבושלים
100 גר' שמנת מתוקה קלה
20 גר' חמאה
מלח ופלפל
1 בצל קצוץ
2 כפיות שום כתוש
450 גר' בשר טחון רזה
2 גזר קצוצים לקוביות
1 כוס אפונה קפואה
חבילת מיקס יבש לרוטב בשר או אבקת מרק בשר (30 גר')
גבינה צהובה מגוררת
כוס מים
שמן לטיגון
•מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל והשום עד הזהבה.
• מוסיפים גם את הגזר ומערבבים.
• מוסיפים את הבשר הקצוץ, מלח ופלפל, ומערבבים היטב עד שהבשר משחים מכל צדדיו.
• מוסיפים את האפונה ואת תערובת רוטב הבשר (ניתן להחליף ב-2 כפות מרק בשר), וכוס עד כוס וחצי מים.
• מביאים לרתיחה, מורידים מעט את האש ונותנים לנוזלים להצטמצם משך 10 דקות.
• בקערה נפרדת, שמים את תפוחי האדמה המבושלים ומערבבים עם חמאה, שמנת וחופן גבינה צהובה.
• מתבלים במלח ופלפל ומועכים למחית חלקה.
• מסדרים את תערובת הבשר בתבנית פיירסק, ומסדרים מעליה שכבה של מחית תפוחי אדמה.
• סורקים את תפוחי האדמה עם מזלג כדי לקבל מראה פסים יפה, ובוזקים מעל הכל עוד חופן גבינה צהובה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך כ- 20 -30 דקות עד שמשחים.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים