חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סופגניות בתנור
1/2 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס חלב
50 גר' חמאה מומסת
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 ביצה
לציפוי
כוס ו-1/2 אבקת סוכר
1 כפית וניל
סוכריות צבעוניות (לא חובה)
• 1/2 כוס סוכר
• 1 כפית קינמון
• פותחים את הביצה לתוך קערה ומוסיפים 1/2 כוס סוכר, כף תמצית וניל, וחמאה מומסת.
• טורפים היטב ליצירת בלילה חלקה ונוזלית.
• מוסיפים 1/2 כוס חלב ומערבבים.
• מוסיפים את אבקת האפייה, ומערבבים.
• מנפים פנימה את הקמח בצורה מדורגת.
• מעבדים עד קבלת בצק דביק.
• מניחים את הבצק בקערה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר ל- 30 דקות.
• על משטח מקומח מעבדים את הבצק עם מארוך לעובי של סנטימטר וחצי. אם הבצק דביק מידי, מצפים בעוד קמח.
• צרים מהבצק עיגולים עם שבלונה מיוחדת. ניתן להשאיר סופגניה שלמה או ליצור סופגניה עם חור במרכז.
• מניחים את כל הסופגניות על תבנית מצופה בנייר אפייה, ואופים כ- 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
• ניתן גם לטגן בשמן עמוק, ולהספיג את שאריות השמן עם נייר סופג.
• מכינים את הציפוי לסופגניות:
• מערבבים כוס וחצי אבקת סוכר עם כפית תמצית וניל ו- 3/4 כוס מים רותחים (פחות או יותר) ומערבבים עד קבלת המרקם הנוזלי הרצוי.
• מוציאים את הסופגניות מהתנור ומצננים מעט.
• טובלים צד אחד של כל סופגניה בציפוי הסוכר המומס ולאחר מכן בתערובת הסוכר והקינמון או בסוכריות קטנות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים