|
|
פנה קוטה פסיפלורה |
מרכיבים :
|
1 כוס חלב רזה
2 מקלות קינמון
2 כוסות יוגורט נטול שומן
1/4 כוס מים רותחים
1 כף אבקת ג'לטין
2 פסיפלורה (התוכן ללא הקליפה)
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים בסיר על אש נמוכה, את החלב, עם שני מקלות קינמון.
•
מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
•
מצננים את החלב עד שיהיה פושר, מוציאים את מקלות הקינמון ושופכים לקערה.
•
מוסיפים שתי כוסות יוגורט רצוי בטעם וניל (ניתן גם להוסיף כמה טיפות וניל) ומערבבים.
•
מערבבים את הג'לטין עם 1/4 כוס מים רותחים, ומוסיפים אותו לתערובת החלב והיוגורט.
•
מערבבים היטב ויוצקים את התערובת לקערות הגשה קטנות.
•
משאירים במקרר למשך מינימום 6 שעות טרם הגשה.
•
מוציאים את הקערות מהמקרר, טובלים אותן במים חמים, משחררים עם סכין והופכים על צלחת הגשה.
•
יוצקים מעל את הפנים של פרי הפסיפלורה ומגישים קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|