חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פנה קוטה פסיפלורה
1 כוס חלב רזה
2 מקלות קינמון
2 כוסות יוגורט נטול שומן
1/4 כוס מים רותחים
1 כף אבקת ג'לטין
2 פסיפלורה (התוכן ללא הקליפה)
• מחממים בסיר על אש נמוכה, את החלב, עם שני מקלות קינמון.
• מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
• מצננים את החלב עד שיהיה פושר, מוציאים את מקלות הקינמון ושופכים לקערה.
• מוסיפים שתי כוסות יוגורט רצוי בטעם וניל (ניתן גם להוסיף כמה טיפות וניל) ומערבבים.
• מערבבים את הג'לטין עם 1/4 כוס מים רותחים, ומוסיפים אותו לתערובת החלב והיוגורט.
• מערבבים היטב ויוצקים את התערובת לקערות הגשה קטנות.
• משאירים במקרר למשך מינימום 6 שעות טרם הגשה.
• מוציאים את הקערות מהמקרר, טובלים אותן במים חמים, משחררים עם סכין והופכים על צלחת הגשה.
• יוצקים מעל את הפנים של פרי הפסיפלורה ומגישים קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים