|
|
מאפה תפוחים חגיגי |
מרכיבים :
|
1 גליל בצק עלים
3 תפוח עץ גרנד סמית או גרני סמית גדולים
4 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
1 כפית אגוז מוסקט
2 כפיות תמצית וניל
|
|
אופן הכנה :
|
• מקלפים את התפוחים ופורסים לחצאי סער דקיקים. מומלץ להשתמש בכלי חיתוך (מנדולינה) המיועד לכך.
•
מסדרים את הפרוסות בצלחת ובוזקים מעליהם את הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט ותמצית הוניל.
•
מערבבים על מנת שכל פרוסות התפוח יכוסו בטעמי התיבול.
•
חותכים עיגולים בינוניים מבצק העלים בעזרת צלחת.
•
מסדרים את פרוסות התפוח על הבצק בצורה מעוגלת (ראה כיצד בסרט המצורף), מסדרים את המאפים על תבנית ואופים כ- 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
•
מגישים חם עם גלידה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|