חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צדפות ממולאות בגריל
שום
בצל
450 גר' לקט סרטנים שרימפס וצדפות מוכנים
6 כוסות ציר עוף
קופסת שימורים של צדפות
200 גרם חמאה
מלח ופלפל
8 כוסות של לקט ירקות קפואים
קונכיות צדפות ריקות להגשה
•קוצצים בצל ושום ומשחימים עם מעט שמן זית על מחבת המונח על הגריל.
• מכינים בנפרד את לקט הירקות, עם ציר העוף (ניתן להשתמש במרק עוף). מוסיפים צדפות מקופסת שימורים (לבחירתכם), ומוסיפים לתערובת את השום והבצל שהושחמו.
• מבשלים מראש את הצדפות החיות השרימפס והסרטנים בציר עוף. מוציאים את התוכן האכיל ומוסיפים לתערובת. (אופציונאלי).
• לוקחים את התערובת שאמורה להיות לחה וממלאים את גביעי הצדפות הריקות.
• מניחים על הגריל ומכסים למשך 15 עד 20 דקות.
• מוציאים מהאש ומגרדים חמאה מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים