|
|
חטיפי עוף מצופים צ'יפס |
מרכיבים :
|
חזה עוף נקי חתוך לקוביות
1 כוס קמח
1 ביצה טרופה
1 חבילת חטיף צ'יפס
שמן צמחי לטיגון
|
|
אופן הכנה :
|
• בוחרים חטיף צ'יפס רגיל או מתובל ומרסקים אותו בשקית עם מארוך או במעבד המזון עד קבלת מרקם דומה לפירורי לחם.
•
מכינים שלוש צלחות: עם קמח, ביצה טרופה ושבבי צ'יפס.
•
טובלים את קוביות העוף בקמח ומנערים את השאריות.
•
טובלים את העוף בביצה, ולסיום בשבבי הצ'יפס.
•
מסדרים את החטיפים על מגש.
•
מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק, וכאשר השמן רותח מטגנים את החטיפים כשלוש עד ארבע דקות מכל צד.
•
מוציאים לנייר סופג ומגישים עם רוטב לבחירתכם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|