חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מוס שוקולד מחטיפי מארס
6 חטיפי מארס של 60 גר'
ספריי שמן או חמאה
600 גר' שמנת מתוקה
3 ביצים מופרדות
50 גר' שוקולד מריר מומס במיקרו או בבן מרי
קורט מלח
• ממיסים את חטיפי המרס במיקרו או בבן מרי, עד שהם נמסים לחלוטין. יש להקפיד להשגיח ולערבב כל כמה שניות (גם במיקרו!) על מנת שלא ישרפו.
• מצננים את התערובת ומוסיפים לה כחצי מכמות השמנת המתוקה.
• בקערה נפרדת מקציפים היטב את 3 חלבוני הביצה עם קורט מלח, עד יצירת קצף הדוק.
• לאחר שתערובת המארס הצטננה, מוסיפים לסרוגין את חלמוני הביצה ואת שארית השמנת המתוקה, עד לקבלת מרקם חלק.
• מקפלים את קצף הביצים לתוך תערובת המארס עד לקבלת עיסה אוורירית.
• עוטפים צלוחיות הגשה בניילון נצמד ומרססים במעט שמן.
• מכניסים למקרר ל-6 שעות לפחות.
• מוציאים את כלי ההגשה מהמקרר, טובלים את הכלי במעט מים חמים, והופכים על צלחת ההגשה.
• מעטרים בשוקולד המריר שהמסנו ובחתיכות שלמות של חטיף מארס.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים