|
|
בצק פיצה משובח |
מרכיבים :
|
2 כוסות קמח
1/2 כפית שמרים יבשים
1/2 כפיות מלח
3/4 כוס מים פושרים
3 כפות שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים בקערה את המרכיבים היבשים:2 כוסות קמח (ניתן לערבב עם קמח מלא). 2 כפיות מלח ו-1/2 כפית שמרים יבשים.
•
מוסיפים את המים הפושרים ואת שמן הזית ומערבבים עד לקבלת בצק גמיש.
•
מחלקים את הבצק לשניים מושחים בשמן זית ומניחים מכוסה במקום חמים למשך כשעתיים עד שתופח ומכפיל את גודלו.ניתן כמו כן להשאיר במקרר למשך הלילה ולפני שמעבדים להוציא ולהביא לטמפרטורת החדר.
•
לוקחים את כדור הבצק ומרדדים עם קמח לעובי הרצוי.
•
מרססים בשמן זית, מפזרים מעל רוטב עגבניות, גבינה צהובה וכל מרכיב אחר לבחירתכם (כגון אננס פרוס מקופסא).
•
אופים בחום גבוה מאוד כ-260-280 מעלות משך 7 עד 10 דקות, או עד שהבצק משחים בקצוות וקשה למטה.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|