|
|
פסטה ריקוטה ובייקון |
מרכיבים :
|
8 עגבניות שרי חתוכות לחצי
250 גר' גבינת ריקוטה
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 בצל קצוץ
1/3 כוס בזיליקום טרי קצוץ
325 גר' פסטה פנה
2 כפיות שום כתוש
2 רצועות בייקון חתוך לריבועים קטנים
|
|
אופן הכנה :
|
•מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
•
5 דקות לפני שהפסטה מוכנה, מכינים את הרוטב:
•
מחממים מחבת טפלון (אם יש צורך מוסיפים מעט שומן, אך לרוב השומן בבייקון יספיק).
•
מקפיצים על המחבת את הבייקון עם הבצל הלבן והירוק ועם השום, עד שהבייקון פריך והבצל שקוף.
•
מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ואת גבינת הריקוטה ומערבבים.
•
מוסיפים גם עוד חצי כוס מים מהפסטה שבישלנו ומערבבים כדקה.
•
מורידים מהאש ומפזרים את הרוטב מעל הפסטה שהכנו.
•
מעטרים בבזיליקום ובחצאי עגבניות שרי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|