|
|
עוגיות גבינה מלוחות |
מרכיבים :
|
350 גר' קמח תופח
200 גר' חמאה מומסת
220 גר' גבינת שמנת
200 גר' קרם פרש או שמנת חמוצה
1 ביצה
קורט מלח
125 גר' גבינת עיזים לבנה רכה
1 כף אורגנו
4 כפות שומשום
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים במיקסר את הקמח והחמאה, עם גבינת השמנת, קרם פרש, ביצה וקורט מלח.
•
מעבדים בעדינות ואז מוסיפים את גבינת הצ'דר, גבינת העיזים והאורגנו.
•
מעבדים כדקה, מסירים את השאריות הדבוקות למיקסר ומעבדים עוד כמה שניות.
•
מעבירים את הבצק לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
•
מחממים תנור ל- 190 מעלות.
•
צרים מהבצק כדורים קטנים, טובלים את הצד העליון בשומשום ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
•
יש להקפיד על מרווחים יפים בין העוגיות על מנת למנוע הדבקות.
•
אופים את עוגיות הגבינה במרכז התנור משך 20 עד 25 דקות או עד השחמה יפה.
•
מגישים חם או קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|