|
|
כדורי מוצרלה מטוגנים - בוקוצ'יני |
מרכיבים :
|
1 כוס קמח
2 ביצים
1 כוס פירורי פנקו או פירורי לחם
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את המוצרלה לריבועים קטנים, ומייבשים אותם.
•
רצוי לבחור במוצרלה יבשה ומוצקה יחסים ללא הרבה לחות.
•
מסדרים 3 קערות, עם קמח, ביצים טרופות ופירורי לחם או פנקו עם קורט מלח ופלפל, וטובלים בהם את ריבועי המוצרלה לפי סדר זה.
•
מסדרים את כל החתיכות המוכנות על מגש ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
•
מחממים שמן זית (כסנטימטר) עד רתיחה ומטגנים בו את ריבועי המוצלה משך כמה דקות לכל צד- עד השחמה.
•
מוציאים את הכדורים לנייר סופג, מעטרים בפטרוזיליה ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|