חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק מינסטרונה איטלקי
1 בצל גדול קצוץ
2 תפוחי אדמה עם קליפה חתוכים לקוביות
2 כוסות עגבניות שלמות מקולפות (ניתן להשתמש בשימורים)
1 קופסת רסק עגבניות קטנה 100 גר'
1 קופסת שימורי חומוס גרגירים
1 קופסא (300 גר') שעועית אדומה
2 כוסות אפונה וגזר קפואים בקוביות
1 כוס תירס שימורים או קפוא
1 כוס אפונה ירוקה בתרמילים
1 כוס פסטה קטנה לבחירתכם
מלח ופלפל
• כפית אורגנו יבש
• כפית בזיליקום יבש
• תרסיס שמן
• גבינת פרמזן מגורדת להגשה
• מחממים סיר גדול על אש בינונית ומרססים בתחתית מעט תרסיס שמן זית או אחר.
• מוסיפים את הבצל ומאדים כמה דקות עד שהוא שקוף.
• מוסיפים קוביות תפוחי אדמה קטנות, מקפיצים מעט, סוגרים את המכסה ומאדים עד שהן חצי מבושלות (8-10 דקות).
• שמים את כל הירקות המופשרים או מקופסא- חומוס, שעועית, גזר ואפונה, אפונה ירוקה ותירס בתוך מסננת ומערבבים כדי שיגירו נוזלים, שומרים את הנוזלים בצד.
• מוסיפים את הירקות לסיר ומערבבים כמה דקות.
• סוגרים את המכסה לאידוי.
• בנתיים שמים את רסק העגבניות בקערית ומוסיפים לו כוס מנוזלי שימור הירקות ועוד כוס מים.
• מערבבים, מוסיפים כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, כפית אורגנו יבש וכפית בזיליקום יבש (אם משתמשים בטרי יש להוסיף לפחות כף תבלין קצוץ).
• מוסיפים את הנוזלים למרק ומוסיפים גם את העגבניות המקולפות.
• סוגרים את הסיר עם מכסה ומבשלים על רתיחה חלשה עד שהירקות מוכנים דקות.
• כ- 10 דקות לפני סיום הבישול, מוסיפים את הפסטה הקטנה ומערבבים מעט.
• כשהמרק מוכן, נותנים לו לנוח כמה דקות לפני הגשה.
• מגישים עם פרמזן מגורד מעל כל צלחת מרק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים