חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טבעות בצל
כוס ו-1/4 קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח רגיל
1/2 בקבוק בירה
שמן לטיגון
4 בצלים בגודל בינוני חתוכים בטבעות
מלח ים גס
• שמים את הקמח בקערה עם קורט מלח ואבקת אפייה.
• מוסיפים את הבירה תוך כדי טריפה (אפשר גם להשתמש בסודה), וטורפים היטב עד קבלת מרקם חלק וסמיך. אם המרקם סמיך מדי מוסיפים עוד בירה.
• חותכים את הבצל לטבעות עבות ומפרידים אותן.
• טובלים את הטבעות בבלילה ומטגנים כ- 3 דקות בשמן שחומם מראש לדרגת רתיחה. (כשני סנטימטר גובה).
• מוציאים את הטבעות ומפזרים מעליהם מלח גס.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים