חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בראוניס שוקולד אמיתי
125 גר' חמאה ללא מלח
200 גר' פתיתי שוקולד מריר (שוקולד צ'יפס)
3/4 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח רגיל
3 ביצים טרופות קל
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
• מחממים תנור ל- 190 מעלות.
• ממיסים 200 גר' שוקולד עם החמאה בבן מרי. (מניחים סיר עם מים על אש בינונית ומניחים מעל קערה ובתוכה השוקולד והחמאה. מערבבים כל העת עד שנמס).
• מוסיפים את הסוכר החום וכפית וניל ומערבבים.
• מוציאים את התערובת מהאש ומצננים מעט.
• מערבבים ומקפלים פנימה את הקמח והביצים עד שהתערובת סמיכה ואחידה.
• מוסיפים לתערובת את שברי הפקאן (או אגוזים אחרים) ומערבבים.
• שופכים את הבלילה לתבנית שצופתה בנייר אפייה ואופים כ- 40 דקות.
• מגישים חם או קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים