חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות שוקולד צ`יפס
150 גר' חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
כוס ו- 3/4 קמח
1/2 כוס פתיתי שוקולד לאפייה
1/2 כוס פתיתי שוקולד לבן לאפייה
1 ביצה
• מחממים תנור ל- 160 מעלות.
• מערבים בקערה את החמאה המומסת, עם סוכר לבן וסוכר חום.
• מוסיפים תמצית וניל ומערבבים היטב עם מטרפה עד שמקבלים מרקם גבישי של חול רטוב.
• מוסיפים פנימה ביצה וטורפים היטב.
• מוסיפים לתוך הבלילה מעט קמח וממשיכים לטרוף.
• מוסיפים עוד קמח וטורפים וכך עד שכל הקמח מעורבב היטב בבלילה.
• מוסיפים פנימה את פתיתי השוקולד החום והלבן ומערבבים היטב.
• ניתן גם להוסיף צימוקים ואגוזים לבחירתכם.
• מכינים תבנית עם נייר כסף ועליה נייר אפייה ומסדרים מעליה עם כף את העוגיות.
• ניתן להעזר בידיים כדי לעצב את עוגיות השוקולד צ'יפס לצורה הרצויה.
• מכניסים את העוגיות לתנור ל- 15 עד 20 דקות.
• חשוב לבדוק אחרי 10 דקות כדי למנוע חריכה.
• מוציאים את השוקולד צ'יפס מהתנור ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים