חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף צלוי עם תפוחי אדמה
1 עוף שלם נקי
2 לימונים
1 כפית פפריקה
1 כף תבלין עוף יבש
1 כף תיבול ברביקיו יבש
7 תפוחי אדמה בינוניים
1 כפית מלח גבישי
שמן זית
1 בצל סגול
פלפל שחור גרוס
• שוטפים את העוף השלם ומיבשים היטב עם מגבת בד.
• חותכים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) לאורך לרבעים.
• חותכים את הבצל הסגול לרבעי עיגול, ומוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה.
• שופכים על הירקות מעט שמן זית, ומוסיפים פלפל ומלח גבישי. מערבבים ומניחים בצד.
• מניחים את העוף על תבנית ושופכים עליו מיץ לימון.
• מערבבים פלפל קאיין, פפריקה, ותבלינים יבשים לעוף וברביקיו לבחירתכם.
• מצפים את העוף משני צדדיו עם התבלינים היבשים.
• מסדרים מסביב לעוף את תפוחי האדמה והבצל.
• מכניסים את העוף ותפוחי האדמה תנור שחומם מראש למשך כשעה בחום של 220 מעלות.
• כשהעור של העוף משחים מלמעלה, אפשר לכסות את התבנית עם נייר כסף (בלי להדק את נייר הכסף בצדדים).
• מגישים חם.
• רוצים עוף עסיסי במיוחד?, הכניסו לתנור מתחת לתבנית עם העוף תבנית עם מים. המים יתאדו בתנור וימנעו מהעוף להתיבש.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים