חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תבשיל טלה מזרחי עם זעפרן ורימונים
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
4 שיני שום
2 כפיות ג'ינג'ר כתוש
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
680 גר' כתף טלה חתוך בקוביות גדולות
קורט זעפרן
1 מקל קינמון
1 כוס גרגירי רימון טרי
2 ענפי טימין
• 4 משמשים מיובשים
• 3 כפיות כוסברה טריה
• מלח ופלפל
• מחממים תנור ל- 170 מעלות.
• מניחים סיר כבד (שמיועד לתנור) על הגז באש בינונית, ומוסיפים שתי כפות שמן.
• מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ, שתי שיני שום, ג'ינג'ר, כורכום ופפריקה ומערבבים עד הזהבה.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
• במחבת נפרד, סוגרים את קוביות הבשר עם מעט שמן זית, מלח פלפל ושתי שיני שום כתושות.
• כשכל הבשר מושחם מוסיפים אותו לסיר עם הבצל ומערבבים על אש בינונית.
• מוסיפים קורט זעפרן ומים חמים עד שכל הבשר מכוסה ועוד שני סנטימטר מים. מכניסים לתנור לשעה ו- 10 דקות.
• מוציאים את הסיר ומוסיפים מקל קינמון, טימין, משמשים מיובשים וכוסברה.
• מחזירים את הבשר לתנור לעוד 20 דקות.
• מוציאים את הסיר מהתנור ושולים החוצה את גבעולי הטימין.
• מגישים חם ומעטרים בגרגירי רימון טריים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים