חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שוק טלה צלוי ברוזמרין
1 שוק טלה במשקל קילו וחצי עד שני קילו
6 שיני שום חתוכות לרבעים
6 כפות שמן זית
2 כפות חרדל עם גרגרים שלמים
2 ענפי רוזמרין טרי
מלח ופלפל
• מחממים תנור ל- 250 מעלות.
• מושחים את כל שוק הטלה בחרדל משובח עם גרגרים שלמים, ובוזקים מעל מלח ופלפל.
• חורצים בבשר חתכים קטנים עם הסכין ודוחפים פנימה חתיכות שום ועלי רוזמרין.
• מניחים את הטלה על רשת צלייה מעל תבנית ומטפטפים מעליו בצורה שווה את שמן הזית.
• מכניסים את התבנית עם רשת הצלייה שעליה הבשר, לתנור החם למשך 30 דקות.
• אחרי 30 דקות מורידים את החום ל- 200 מעלות וממשיכים לצלות את שוק הטלה עוד 30 דקות.
• אחרי 30 דקות, מוציאים את הטלה מהתנור, ובודקים דרגת צלייה (בחלק העבה ביותר של הבשר).
• במידה והשוק צלוי לטעמכם, מניחים לבשר לנוח עוד 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
• במידה ולא, מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
• מגישים את שוק הטלה עם תוספת תפ"א בתנור.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים