חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אגנוג עם שוקולד לבן
3 כוסות חלב
4 ביצים
1/3 כוס סוכר
100 גר' שוקולד לבן
2 כפות ברנדי
מרשמלו ( להגשה)
• מחממים 3 כוסות חלב בסיר על אש בינונית נמוכה עד שהוא מתחיל לבעבע בעדינות ליד הדפנות (טרם רתיחה).
• בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם 1/3 כוס סוכר.
• שופכים באיטיות רבה את החלב החם אל תוך הביצים תוך כדי ערבוב בלתי פוסק.(כך החלב מבשל אותן אך לא גורם להן להתקרש).
• ממיסים את השוקולד הלבן, בבן מרי או במיקרוגל עד שהוא נוזלי.
• מוסיפים את השוקולד הנוזלי לאגנוג וטורפים היטב.
• מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
• מוזגים את ליקר האגנוג החמים לכוס יפה ומעטרים עם חתיכת מרשמלו.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים